альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Послуги служби зайнятості та соціальні послуги – доступні всім

23 жовтня поточного року представниками Вознесенської міськрайонної філії Миколаївського обласного центру зайнятості Інною Гавриловою та Ольгою Стрілець згідно з затвердженим планом проведення заходів на ІІ півріччя 2018 року було проведено спільну з представниками управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради Галиною Івченко та Лілією Качаун виїзну акцію мобільного центру зайнятості під гаслом: «Послуги служби зайнятості та соціальні послуги – доступні всім». Всі бажаючи мали змогу безпосередньо у профільних фахівців отримати необхідні консультації, зокрема: перелік документів для реєстрації в службі зайнятості, інформацію про вільні робочі місця, можливість отримання нової професії, можливість оформлення різних соціальних допомог та житлових субсидій тощо.

Хочеться зазначити, що «мобільний центр зайнятості» – це сучасна форма взаємодії з населенням для оперативного та доступного інформування про соціальні послуги державної служби зайнятості.

Треба відмітити, що інформаційна підтримка населення Вознесенською міськрайонною філією Миколаївського ОЦЗ здійснюється повсякденно. Важливе значення має інформування не лише безробітних громадян, які звертаються безпосередньо до філії, а й робота з населенням поза його межами.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 26.10.2018 0 1 117
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно