альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Спеціалісти з благоустрою громади розпочали щоденні патрулювання. Мета – контроль дотримання правил благоустрою

З 25 січня 2021 року розпочалося щоденне патрулювання головними спеціалістами відділу з питань благоустрою Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради. Мета патрулювання - забезпечення дотримання правил та стандартів благоустрою на території населених пунктів громади.
Маршрути патрулювання охоплюють усі райони, вулиці та провулки міста Вознесенська та сіл Ракове і Новогригорівка.
Графік патрулювання побудований так, щоб можна було контролювати одночасно якість надання послуг Комунального підприємства «Санітарна очистка міста» з вивезення сміття повідерним способом та очищення контейнерних майданчиків. Окрім цього, патруль збиратиме інформацію про люки, вуличне освітлення, світлофори, дорожню розмітку, знаки, стан зелених насаджень, прибудинкових територій, парків, скверів, кладовищ, будівельне сміття, листя, гілки тощо.
Функції спеціалістів відділу з питань благоустрою Управління ЖКГ та КБ Вознесенської МР: збір інформації про стан об’єктів та елементів благоустрою міста, якісний зв'язок з комунальними службами, контроль за дотриманням правил благоустрою фізичними та юридичними особами.
Відповідно до рішення виконавчого комітету Вознесенської міської ради від 31 липня 2020 року № 298 (зі змінами), головні спеціалісти відділу благоустрою наділені повноваженнями виписувати попередження та складати протоколи про адміністративні правопорушення у випадку недотримання або свідомого порушення Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку на території Вознесенської територіальної громади, затверджених рішенням Вознесенської міської ради від 02 червня 2008 року № 35. Але пріоритетним напрямком роботи є і залишається інформування та співпраця з відповідальними за порядок на визначених територіях.
На першому етапі цієї роботи відділ з питань благоустрою в першу чергу контролюватиме якість роботи комунальних служб та швидко надаватиме їм інформацію про проблеми в різних районах територіальної громади для швидкого їх вирішення. Такі кроки мають на меті покращення якості надання послуг. Сміття, наприклад, має забиратися не пізніше ніж на наступний день після порушення графіку. Після виїзду спеціаліст формує та надає звіт начальнику Управління та комунальним підприємствам до виконання.
На другому етапі розпочнеться діалог з підприємствами, установами, організаціями, ОСББ, ОСН, власниками приватних житлових будинків щодо дотримання правил та стандартів благоустрою. Просимо Вас співпрацювати з спеціалістами відділу з питань благоустрою Управління, що мають при собі відповідні посвідчення та виконувати їх законні вимоги щодо дотримання правил благоустрою. Такі особи мають право доступу на територію підприємств, установ, організацій.
Нагадуємо основні вимоги Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку на території Вознесенської територіальної громади, що діють на території громади.

ПРАВИЛАМИ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ:
  • Створення смітників, самовільне скидання побутових відходів, будівельного сміття у невідведені для цього місця;
  • Вивезення та скидання сміття до зелених зон, лісосмуг та лісів;
  • Спалювання листя, гілок, відходів виробництва, спалювання сміття в контейнерах, урнах;
  • Пошкодження та псування будь-яких зелених насаджень: дерев, кущів, квітів, газонів;
  • Пошкодження об’єктів та елементів благоустрою, лавок, урн, ліхтарів тощо;
  • Винесення будівельного сміття та нетарованого листя на контейнерні майданчики;
  • Скидання відходів у водоймища, забруднення водойм;
  • Смітити на вулицях, площах та інших місцях загального користування;
  • Випасати худобу, вигулювати та дресирувати тварин у невідведених для цього місцях;
  • Викидати сміття з вікон житлових будинків, автомобілів, засмічувати узбіччя доріг;
  • Розклеювання об`яв, афіш, листівок у невідведених для цього місцях (опори ліній освітлення, фасади будівель тощо)
Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради звертається до фізичних та юридичних осіб: ми готові до співпраці у сфері дотримання вимог та стандартів благоустрою. Чиста та впорядкована територія – наша спільна мета.
З будь-яких питань, заявок, звернень, скарг, повідомлень, пропозицій щодо благоустрою територій нашої громади, будь ласка, звертайтеся за номером телефону:

066 417 87 60 (понеділок – четвер з 08:00-17:00 та п’ятниця з 8:00-16:00)

Управління житлово-комунального господарства та
капітального будівництва Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 26.01.2021 0 912
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно