альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Увага! Інформація по вивезенню сміття по місту

У зв’язку з забороною палити сміття рослинного походження (листя, бадилля, гілля і т.п.) відбулося перенакопичення сміття по місту, як результат - зрив графіку вивезення твердих побутових відходів по багатьом вулицям.

Тому прийнято рішення дотримуватися графіку та, в першу чергу, вивозити тверді побутові відходи, тобто відходи, які входять до складової тарифу на надання послуг та оплачуються споживачем.

Вивезення відходів рослинного походження (таровані), листя буде організовано та вивезено додатково. Нині, у зв’язку з величезним накопиченням листя та сміття рослинного походження розробляється графік додаткового вивезення Комунальним підприємством «Санітарна очистка міста», вирішується питання залучення додаткової техніки.

Виконавчий комітет Вознесенської міської ради звертається до всіх мешканців міста, керівників підприємств, установ, організацій, громадян, що мають будинки на правах приватної власності, до фізичних та юридичних осіб з проханням: все сміття рослинного походження (гілля, листя, бадилля) тарувати в мішки, в’язанки, коробки!!! При можливості, для збереження навколишнього природного середовища, використовувати компостування та його продукти у вигляді мульчі або інші варіанти безпечної переробки сміття.

Управління ЖКГ та КБ

Вознесенської міської ради

скачать dle 12.0
Дата публікації: 25.10.2019 0 2 124
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно