альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Шановні мешканці міста Вознесенська!

З приходом весни кожен господар наводить лад біля свого будинку та на прилеглій території , виникла потреба в обрізанні дерев, лози. Гілля біля будинків та на контейнерних майданчиках значно побільшало. Але чому наводячи лад біля своїх будинків Ви з такою неповагою відноситесь до тяжкої праці людей, які наводять цей лад у всьому місті. Ми ще раз звертаємось до всіх мешканців міста з проханням не завалювати лозою та гіллям контейнерні майданчики, а компактно зв’язувати їх у снопи для зручного завантаження на транспорт.Не зв’язані гілля та лоза забиратися не будуть.
Також хочу подякувати всім абонентам, хто відгукнувся на наші прохання та своєчасно розрахувався за поточний місяць та сплатив борги за вивіз ТПВ (сміття).Але не всі з порозумінням ставляться до наших прохань. Багато хто несвоєчасно або взагалі не сплачує за надані послуги. В зв’язку з низькою сплатою населенням підприємство недоотримує значну кількість коштів, які в вкрай необхідні для подальшої роботи, закупівлі паливо – мастильних матеріалів, запчастин, сплати податків, своєчасної виплати заробітної плати нашим працівникам. Все це в свою чергу може призвести до зриву графіку вивезення сміття та погіршення якості послуг, що надаються.
Ще хочемо звернутись до абонентів які отримують субсидії. В зв’язку з тим що Урядом відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 6 лютого 2019 року № 62 запроваджується механізм виплати субсидії на оплату житлово-комунальних послуг у готівковій формі. З березня 2019 року Ви отримуєте призначену житлову субсидію грошовими коштами.Враховуючи, що субсидія це державна допомога на оплату житлово-комунальних послуг, звертаємося до Вас з проханням забезпечити вчасну оплату послуг з урахуванням отриманих коштів, оскільки наявність простроченої заборгованості унеможливить подальше надання Вам державної підтримки.
Своєчасними оплатами за послуги з прибирання сміття, Ви сприяєте зміцненню підприємства, а значить і наше місто стане ще кращим.
Колектив підприємства, і я, як керівник, розраховуємо на Вашу підтримку і розуміння. Любіть наше місто, як любимо його ми.
З глибокою повагою
Директор КП «СОМ» Ольхов О.В.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 27.03.2019 0 710
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно