альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Забезпечення доступу громадян до Безоплатної правової допомоги

В приміщенні Вознесенської міськрайонної філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області проведено семінар для суб’єктів пробації на тему: «Порядок отримання безоплатної вторинної правової допомоги» та спільний прийом громадян. Старшим інспектором Вознесенської міськрайонної філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Олександром Чернятевичем разом з головним спеціалістом Вознесенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Радєвим Костянтином.

Під час семінару присутніх ознайомлено з порядком отримання безоплатної правової допомоги та роз’яснено порядок складання заяв, скарг та документів процесуального характеру. Проінформовано, які саме категорії осіб мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. Також клієнти пробації отримали правові консультація з питань, як правильно діяти в ситуаціях ризику та питань, які виникають у повсякденному житті.

Спільна робота фахівців пробації та системи БПД надає можливість налаштуватись засудженим на вирішення життєвих проблем у правовий спосіб.

Наприкінці зустрічі клієнтам пробації було надано інформаційні матеріали правового характеру для самостійного ознайомлення.

Отримати консультацію з правових питань можна у Вознесенському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який працює за адресою: 56000, м. Вознесенськ, вул. Київська, 26а, тел. (05134) 3-25-14

Перейти на офіційну сторінку на Facebookможна за посиланням: https://www.facebook.com/vmcbvpd/

Цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги –

0 800 213 103

Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні.


Місце розташування та контакти відділів бюро правової допомоги:

https://mykolaiv.legalaid.gov.ua/ua/miscevi-centri/voznesenskyi-mistsevyi-tsentr-z-nadannia-bezoplatnoi-vtorynnoi-pravovoi-dopomohy

Ще більше консультацій на інформаційному ресурсі WikiLegalAid, який можна знайти за посиланням wiki.legalaid.gov.ua.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 30.01.2020 0 856
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно