альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Другої суботи вересня Україна святкує День фізичної культури та спорту

День фізичної культури та спорту України є визначним днем для всіх причетних до спорту. Це не тільки викладачі фізичної культури, а й спортсмени, ветерани спорту, люди, які підтримують здоровий спосіб життя. Спорт допомагає нам в житті, дає не лише гарне самопочуття і здоров’я, а й загартовує, робить людину сильною духом та волею, виховує характер і цілеспрямованість.
Можна з упевненістю сказати, що люди зі спорту є локомотивом розвитку Вознесенської громади, нашою опорою та надією на краще майбутнє. Вони заряджають своїм зовнішнім виглядом та досягненнями, ведуть нас до здорового способу життя.
У нашій громаді працює багато різноманітних спортивних секцій. Тренери виховують сотні спортсменів, що досягають високих спортивних результатів не лише в Україні, а й за її межами. Міська влада завжди підтримує молоді спортивні таланти, щоб прапор Вознесенська якомога частіше піднімався на п’єдесталах перемог.
Дорогі наші спортсмени! Бажаємо вам максимальних спортивних результатів, наснаги, сили волі, терпіння та мудрості. Вашим сім’ям – мирного неба, любові та щастя.

Міський голова Віталій Луков,
секретар міської ради Лариса Торжинська
скачать dle 12.0
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно