альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Звернення міського голови Віталія Лукова з приводу систематичних порушень правил дорожнього руху біля дитячих навчальних закладів міста

Шановні вознесенці! Кожного ранку багато хто з вас, йдучи на роботу, підвозить своїх дітей до школи чи дитячого садка. І кожного ранку біля них створюються значні затори. Багато хто з вас, нехтуючи правилами дорожнього руху, висаджує дітей біля пішохідних переходів. Такі дії створюють небезпечні для життя та здоров’я учасників дорожнього руху умови.

Шановні батьки, звертаюсь до вас із проханням не порушувати правила дорожнього руху. Кращевід’їхати від навчального закладу трохи далі, пройти трохи довше, ніж потім в кращому випадку ремонтувати свою автівку, а в гіршому – нести відповідальність за загублене життя.

Також я дав доручення Управлінню освіти Вознесенської міської ради звернутись до місцевого відділку поліції з проханням забезпечити безпечні умови пересування учасників дорожнього руху біля дитячих навчальних закладів. Маю сподівання, що наша поліція відреагує належним чином.

Міський голова

Віталій Луков
скачать dle 12.0
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно