альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Шановні працівники сільського господарства та аграрного сектору! Щиро вітаємо вас з професійним святом!

Цього року Вознесенська міська територіальна громада стала більш потужною завдяки приєднанню сіл Новогригорівка та Ракове. Ми поки що не маємо великого досвіду спільної діяльності, він поступово формується. Але перші досягнення вже є- це перемога громади в проекті «DOBRE», за результатом якої подвір’я мешканців сіл Новогригорівка та Ракове будуть облаштовані контейнерами для сміття.

Це початок, далі нас чекає спільна робота щодо зміцнення нашої громади, адже з впевненістю можна стверджувати, що аграрна галузь – основа міцного плацдарму економіки держави та запорука добробуту її громадян.

Тож шановні земляки, працівники сільського господарства, завдяки вашій невтомній праці бюджет країни наповнюється валютою, а стіл українця ніколи не буває порожнім. Ваша робота дуже нелегка, але вкрай важлива. За великим рахунком добробут нашої країни залежить саме від вас, невтомних трудівників, які постійно дбають про землю.

Хочемо побажати усім вам - керівникам господарств, фермерам, сільським трудівникам та ветеранам, міцного здоров’я, радості, злагоди та добра. Зичимо благополуччя, гарної погоди та наснаги на нові звершення. Хай і надалі колосяться гарними врожаями ваші ниви, втілюються в життя плани на благо нашої громади та неньки України. Впевнені, що держава підтримає вас у ваших задумах, а разом ми змінимо життя на краще.

Міський голова Віталій Луков,

секретар міської ради Лариса Торжинська

скачать dle 12.0
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно