альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Запрошуємо на фестиваль сімейного туризму "Тур Екстрим"

УВАГА!!! В місті Вознесенськ 14 вересня 2019 року об 11.00 проводиться Фестиваль сімейного туризму «Тур Екстрим». Місце проведення – парк Січової слави. ЗАПРОШУЄМО всіх мешканців міста Вознесенськ, сіл Новогригорівка та Ракове до участі!

Фестиваль сімейного туризму «Тур Екстрим» реалізується Громадською організацією «Туристичний клуб «Вознесенськ» в рамках проекту «Туризм, як стиль життя» за підтримки БФ ЛАСКА в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)

Програма фестивалю дуже цікава та насичена, кожний найде розвагу на свій смак та можливості. Це і екстремальна смуга перешкод різної ступені складності - для дітей і дорослих, для новачків та профі; і мотузковий парк (навісна переправа, мавпячій міст, тарзанка, рукохід та інші етапи) і ще безліч цікавинок.

В програмі фестивалю - показові виступи з екстремальних видів спорту, конкурси дитячих малюнків та майстер-класи, катання на конях та поні.

Ізюминкою Фестивалю сімейного туризму «Тур Екстрим» стане скелелазний стенд та тролей ZipLine.

Кожен учасник має можливість прийняти участь у фотоконкурсі на тему «Туризм, як стиль життя». Номінації: «Пейзаж», «Портрет», «Екстрим». До участі у конкурсі приймаються фото формату не менше А4 в файлі. Переможці отримають призи.

ЗАПРОШУЄМО всіх активних людей Вознесенської громади випробовувати себе та цікаво провести час разом зі своєю сім’єю! Гарний настрій гарантуємо.

Безпеку та супровід всіх заходів забезпечує команда професійних альпіністів.

З усіх питань звертайтеся до Костюкова Олега Сергійовича, тел..+38 050 3904276; +38 097 2795757.

Голова ГО "Туристичний клуб "Вознесенськ"
Олег Костюков
скачать dle 12.0
Дата публікації: 04.09.2019 0 1 183
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно