альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вознесенці на семінарі з Традиційного карате

В м. Кропивницький 2-4 серпня відбувся літній навчально-методичний семінар-практикум з традиційного карате. Це щорічній семінар Національної Федерації Традиційного Карате України для тренерів, суддів та провідних спортсменів. Проводив семінар Президент Федерації учень сенсея Нішіями, володар 6-го Дану сенсей Володимир Савченко.
Вознесенський клуб традиційного карате-до «Дай-Цзі» відрядив на цей захід трьох представників: Фадєєв Віктор – Голова Клубу та інструктор, Михайлов Сергій – заступник Голови Клубу та інструктор, Кочуг Катерина – спортсменка, кандидат у збірну команду України у своїй віковій категорії.
На протязі трьох днів на ранкових та вечірніх тренуваннях, кожне з яких тривало біля трьох годин, розбиралися: техніка виконання ката та куміте, оцінювання її на змаганнях з традиційного карате, та методика викладання карате для спортсменів різного рівня підготовки. По закінченні семінару були проведені тестування та екзамени.
Семінар для вознесенських каратистів пройшов вдало. По його закінченні В. Фадєєв та С. Михайлов успішно пройшли обов’язкові щорічні тести на підтвердження тренерської ліцензії та суддівської категорії . Катерина Кочуг отримала нові знання та практичні навички, адже тренувалася разом з чемпіонами та призерами Світу та Європи. 

На фото: Кочуг Катерина відпрацьовує техніку цукі-ваза на маківарі.
Віктор Фадєєв
скачать dle 12.0
Дата публікації: 06.08.2019 0 706
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно