альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Одні з перших

Одними з перших відзначати св’ято «Колодія» у нашому місті розпочали волейболісти - чоловіки.  Третього березня в місто завітали команди - чемпіони сусідніх районів. Це команди з м. Нова Одеса, с.  Миролюбівка Братського району, «Зорі над Бугом» Вознесенського району та наша команда «Сокіл». Після церемонії відкриття змагань розпочалися справжні баталії. Усі команди демонстрували добру технічну, тактичну та фізичну підготовку. Це підтверджують і результати зіграних партій. Усі закінчувалися з рахунком 3-2.  Усім присутнім вболівальникам сподобалася молода, амбіційна команда з с. Миролюбівка. Свої бійцівські якості проявила команда «Зорі над Бугом». Добру тактичну підготовку продемонструвала команда «Сокіл». Але їй не хватило зіграності в окремих лініях. У цей день фортуна була на боці команди з м. Нова Одеса. Вона і стала переможцем наших змагань. На другому місці наша команда «Сокіл», на третьому -  с.Миролюбівка  і на четвертому «Зорі над Бугом».
Змагання відбувалися в спортивному залі Вознесенської ДЮСШ. Усі учасники змагань висловили подяку директору ДЮСШ  Абдулаєву М.А.  та  дирекції  КО ВМЦ ФЗН «Спорт для всіх» за чудові умови та добру підготовку  змагань. 
Для любителів волейболу повідомляємо, що з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня  в спортивному залі ЗОШ №7  10 березня відбудуться змагання з волейболу серед  жіночих команд. Початок о 09.00 год. Запрошуємо всіх любителів волейболу на цікаві, видовищні змагання. Приходьте не пожалкуєте.

КО ВМЦФЗН «Спорт для всіх»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 07.03.2019 0 929
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно