альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Збірна м. Вознесенськ. Підсумки виступу на Чемпіонаті м. Сміла, Черкаської області

В суботу, 23 лютого, команда м. Вознесенськ з традиційного карате вчергове прийняла участь у Відкритому Чемпіонаті м. Сміла з традиційного карате. Цей захід вже не перше десятиріччя проходить під гаслом: «О спорт! Ти – Мир!».

Смілянський міській чемпіонат відкриває новий рік для змагань в традиційному карате України. З нього розпочинається відбір та підготовка до Чемпіонату країни з традиційного карате. Цього разу в ньому взяли участь сім команд з чотирьох регіонів нашої держави. Це каратисти з Черкаської, Миколаївської, Одеської та Хмельницької областей.

На цьому Чемпіонаті команда Вознесенська фактично була збірною Миколаївської області, бо разом з членами вознесенського Клубу традиційного карате «Дай-Цзі» в змаганнях прийняв участь представник Клубу традиційного карате міста Южноукраїнськ.

До складу команди нашого міста увійшли 12 спортсменів - Клуб традиційного карате «Дай-Цзі»: Євтушенко Максим, Євтушенко Олександра, Кочуг Катерина, Кочуг Вікторія, Кубицька Юлія, Резмеріца Артем, Возна Анна, Павловський Даниїл, Верлатий Нікіта, Забродський Нікіта, Гінкул Олександр; Клуб традиційного карате Южноукраїнська: Маршевська Анжеліка. Тренер команди Фадєєв Віктор.

Всі роки Чемпіонати м. Сміла проводяться за підтримки Смілянської міської ради та регіонального відділення «Української Спілки Ветеранів Афганістану». Організація турніру та суддівство були на високому рівні, а учасники намагалися продемонструвати всі свої здібності та навички.

Наша команда теж не пасла задніх. Ми завоювали багато медалей. Чемпіонами м. Сміла стали: Євтушенко Максим (ката інд. 14-15 р.), Кочуг Вікторія (ката інд. та куміте 12-13 р.), Забродський Нікіта (ката інд. 10-11 р.), Верлатий Нікіта (куміте 10-11 р.).

Призерами в своїх категоріях стали: Кочуг Катерина (3 нагороди), Кочуг Вікторія (3 нагороди), Маршевська Анжеліка (3 нагороди), Возна Анна (3 нагороди), Євтушенко Максим (2 нагороди), Євтушенко Олександра (2 нагороди), Кубицька Юлія (2 нагороди), Забродський Нікіта (2 нагороди), Гінкул Олександр та Резмеріца Артем.

Добре виступив Павловський Даниїл, хоч йому на цей раз і не вдалося пробитися до фіналу змагань в ката, а отримавши травму в куміте він був знятий зі змагань доктором.

Маршевська Анжеліка з Южноукраїнська. яка виборола три срібним медалі після закриття турніру була урочисто посвячена командою у «круглі двієчниці» цього змагання. Всім було весело, було багато сміху, жартів і гарного настрою. Час після змагань минув швидко, та був не менш насиченим, чим самі змагання.

Все для нашої команди скалося дуже вдало, і запам’ятається всіма надовго. Будемо сподіватися, що і в подальшому вознесенські каратисти будуть виступати не менш вдало. А змагання для них завжди будуть яскравими і ємоційними.

(фотозвіт зі змагань невдовзі буде викладено за посиланням: http://karate-do.mk.ua)

Віктор Фадєєв

скачать dle 12.0
Дата публікації: 25.02.2019 0 1 095
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно