альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Акція «100 метрів добра»

У незалежній Україні образ святого Миколая і традиції дарувати подарунки 19 грудня відроджуються. За традицією, цієї ночі діти отримують подарунки під подушками. Тому вони вірять у диво, звершуване святим Миколаєм і вчаться в святого бути милосердними. Святий Миколай опікується воїнами, водіями і тими, що подорожують, допомагає бідним у скруті; вважається покровителем дітей і студентів.

Також дедалі більше шанується традиція прояву турботи про нужденних: як у вигляді доброчинних заходів у церковних громадах, так і в світських благодійних проектах. Через це адміністрацією комунальної організації «Вознесенський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з правлінням громадської організації «Вознесенське об’єднання «Наше місто» прийнято рішення організувати напередодні святкування Дня Святого Миколая два заходи, які б доповнили одне одного: акцію із назвою «100 метрів добра» та велопробіг «На зустріч Новому року, на зустріч новій громаді!».

Кожен учасник акції має можливість безкоштовно в період з 18 по 28 грудня відвідати басейн фізкультурно-оздоровчого комплексу «Водограй» та безоплатно пропливти в ньому 100 метрів. За це учасник повинен покласти в спеціально відведене місці подарунки для дітей, що їх потребують.

Частину подарунків 26 грудня о 10:00 наші волонтери-велосипедисти під час велопробігу завезуть до села Новогригорівка та передадуть дітям, які тепер стали частиною нашої Вознесенської громади. Це буде гарним початком нашого спільного існування! Іншу частину подарунків отримають діти міста Вознесенська.

Не будьте байдужими! Зробіть дітям свято! Бо як кажуть чужих дітей не буває!

Організатори:

комунальна організації «Вознесенський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та

громадська організація «Вознесенське об’єднання «Наше місто»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 11.12.2018 0 1 250
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно