альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Змагання зі STRЕЕTВАLL

У спортивному залі Вознесенської ДЮСШ з нагоди відзначення Дня визволення України від нацистських загарбників 27 жовтня відбулися змагання зі стрітболу. У змаганнях взяли участь п’ять команд: В/Ч 2920, «GАME OVER», «Сухо фрукти», «Селтік» та БК «Прибужани». Перед початком змагань до всіх гравців та любителів баскетболу звернувся директор КО ВМЦ ФЗН «Спорт для всіх» Іван Алексєєв. Він привітав учасників та вболівальників зі святом та побажав гравцям красивої, коректної гри, а вболівальникам - море вражень та емоцій. І ось розпочалися змагання.

За регламентом змагань усі команди повинні були зіграти за круговою системою. Ігри проходили на двох половинах майданчика. Усі команди демонстрували добру технічну, тактичну підготовку. І все ж сильнішими виявилися гравці команди «GАME OVER». Вони й посіли перше місце. На другому місці завершили змагання хлопці з В/Ч 2920 і третє  місце - у команди «Сухо фрукти». У кінці змагань директор КО ВМЦ ФЗН «Спорт для всіх» нагородив переможців та призерів медалями та грамотами, а також подякував директору ДЮСШ М.А. Абдулаєву за надану  спортивну залу та чудові умови.

Приємно, що все більше любителів цього виду спорту долучаються до змагань. Продовжуйте в тому ж дусі! Тренуйтесь, приходьте, перемагайте!!! Бо як кажуть: «У здоровому тілі, здоровий дух!».

#sportdlyavsih

КО ВМЦ ФЗН «Спорт для всіх»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 29.10.2018 0 1 054
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно