альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

До Уваги батьків та законних представників дітей з інвалідністю!

На виконання закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» Кабінетом Міністрів України прийнято 04.12.2019 року постанову Кабінету Міністрів України № 994 «Про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 27 березня 2019 р. № 309. Це надасть можливість забезпечити заходами з реабілітації дітей з інвалідністю не лише внаслідок дитячого церебрального паралічу, а також з іншими захворюваннями, тобто дозволить охопити більш ширшу аудиторію дітей з інвалідністю, які потребують допомоги, реабілітаційними послугами.
Для забезпечення дитини з інвалідністю реабілітаційними заходами один із батьків дитини чи її законний представник подає до Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради, за адресою: вул. Пушкінська, 1, кабінет № 9, заяву про направлення дитини до реабілітаційної установи у довільній формі із зазначенням інформації про вибрану реабілітаційну установу разом з копіями:
- паспорта громадянина України та/або свідоцтва про народження, та/або іншого документа, що посвідчує особу дитини;
- індивідуальної програми реабілітації, що видана лікарсько-консультативною комісією лікувально-профілактичного закладу;
- виписки з медичної карти амбулаторного (стаціонарного) хворого (форма № 027/о).

Телефон для довідок: (05134) 3-21-57

Управління соціального захисту населення
Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 08.01.2020 0 537
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно