альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Як отримати електронні довідки про страховий стаж своїх працівників

     Пенсійний фонд України запровадив новий сервіс із надання електронних документів з підтвердженням QR-кодом.

Зараз є можливість замовити Додаток 9 – «Довідка про трудовий та страховий стаж», яка необхідна при визначенні розміру  допомоги з тимчасової непрацездатності (оплата лікарняних) та отримати його за 5 хвилин від імені юридичної особи. Сервіс надається для користувачів ВЕБ-порталу, які увійшли за допомогою електронного цифрового підпису, печатки.

     Для початку треба авторизуватися на Веб-порталі ПФУ (http://portal.pfu.gov.ua). Далі перейдіть до лівого бокового меню та у розділі «Комунікації з Пенсійним фондом України» виберіть пункт «Запит на отримання електронних документів». Перед Вами відкриється бланк замовлення «Новий запит на отримання документів». У першому полі з випадаючого меню виберіть  тип зверення «Довідка про трудовий та страховий стаж». Далі заповніть усі обов'язкові поля, включаючи введення електронного цифрового підпису та паролю до нього, а також надання згоди на передачу та обробку персональних даних особи. Після чого натисніть кнопку «Відправити до ПФУ». Стан розгляду Вашого звернення можна переглянути у розділі «Звернення» також у лівому боковому меню. Якщо запит виконано – то це буде прописано у пункті «Статус звернення».

Відповідь надається у вигляді pdf-довідки та електронний документ, підписаний за допомогою електронного цифрового підпису Пенсійного фонду України, який, згідно з чинним законодавством, є аналогом паперового документу, підписаного відповідальною особою в органі ПФУ.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 28.11.2018 0 984
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно