альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

ВООЗ: настав час діяти - час подолати туберкульоз

Всесвітній день боротьби з туберкульозом 2020 року проходить під гаслом «Час діяти», що нагадує про необхідність якомога швидше виконати зобов'язання світових лідерів в наступних областях:
-розширення доступу до профілактики та лікування;
- посилення підзвітності;
- забезпечення достатнього і стабільного фінансування, в тому числі для наукових досліджень;
- сприяння припиненню стигматизації та дискримінації;
- розширення протитуберкульозної діяльності на принципах справедливості, дотримання прав людини і врахування потреб людей.
Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) спільно з Глобальним фондом і Партнерством «Зупинити туберкульоз» прийняла ініціативу «Find. Treat. All. «EndTB» («Виявити, лікувати всіх, «ліквідіровати ТБ»), покликану прискорити заходи з боротьби з туберкульозом і забезпечити доступ до допомоги в рамках загального курсу ВООЗ на досягнення загального охоплення послугами охорони здоров'я.
В контексті Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом цього року ВООЗ закликає уряди, громади, порушені проблемою туберкульозу, організації громадянського суспільства, установи охорони здоров'я та національних/міжнародних партнерів об'єднати сили під девізом «Виявити, лікувати всіх, «ліквідувати ТБ», з тим щоб ніхто не був залишений без уваги.
Час діяти! Час ліквідувати туберкульоз.

Сектор з питань ОЗ (за матеріалами Всесвітньої організації охорони здоров'я)
скачать dle 12.0
Дата публікації: 25.03.2020 0 735
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно