альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Як у Вознесенську медики обмінювалися досвідом

22 листопада відбувся важливий захід для нашого закладу КП «Комунальне некомерційне підприємство Вознесенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» (далі Центр) – підсумкова конференція «Як стати успішним медичним центром. Обмін досвідом».
Наш Центр став одним із 15 переможців конкурсу щодо участі в грантовій програмі «Розбудова комунальних закладів ПМД як центрів передового досвіду» Проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я». Протягом останніх 9-ти місяців ми отримували від Проекту технічну підтримку з таких напрямків: стратегічне та операційне планування, менеджмент діяльності, маркетинг та ефективна комунікація, пацієнт-орієнтована модель надання медичної допомоги, використання доказової медицини, управління якістю і розвиток сервісу тощо.
Дана конференція була присвячена етапам трансформації Центру та досягнутим результатам, якими ми ділилися з головними лікарями медичних центрів первинної медичної допомоги Миколаївської області. На заході було 30 представників від закладів області, які активно занотовували почуте та задавали питання на актуальні їм теми. В результаті прослуханої доповіді присутні лікарі зрозуміли, що крім лікування пацієнтів необхідно бути гарним співрозмовником та вміти проявляти емпатію.
Після офіційної частини гості мали змогу поспілкуватися з адміністрацією Центру в неформальній обстановці щодо роботи контакт-центру, безперервного навчання персоналу, придбаного обладнання для покращення надання медичних послуг та комфорту перебування пацієнтів. Бажаючі задавали питання міському голові Лукову Віталію з приводу подальшої співпраці та реформування медицини.
Завдяки участі в гранті, в нашому медичному закладі сформувалася колективна думка що те, що якісна послуга ПМД стосується не лише комфортних зон очікування та сучасного медичного обладнання, а й уваги до пацієнта, поваги та ефективної співпраці між усіма рівнями медичної допомоги.
Хочеться подякувати за організаційну та моральну підтримку Форостян Олені -менеджера діяльності ПМД проекту USAID «Підтримка охорони здоров’я», готельно-ресторанному комплексу «Берізка» за гостинність та теплий прийом, Жукову Андрію за технічну допомогу та Потушинському Сергію за допомогу у підготовці й друку брендованої продукції. Щиро вдячні усім, хто знайшов час та прийняв активну участь у нашій конференції.
Продовжуємо далі…

Сектор з питань ОЗ УСЗН ВМР
скачать dle 12.0
Дата публікації: 26.11.2019 0 690
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно