альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Відбулися навчання з надання невідкладної медичної допомоги

19.10.2019 року на території КП «КНП Вознесенська багатопрофільна лікарня» Вознесенської міської ради відбулися навчання з надання невідкладної медичної допомоги: серцево-легенева реанімація та критичні кровотечі, для співробітників Вознесенського відділу поліції. В навчанні також взяли участь працівники закладів освіти, співробітники Вознесенської станції швидкої медичної допомоги та Вознесенської лікарні. Заняття проводили рятувальники – волонтери Южноукраїнської АЕС.
Учасники отримали практичні навички надання невідкладної медичної допомоги при всіх видах кровотечі, відпрацювали навички накладання джгутів при травмах, з серцево-легеневої реанімації, оцінки стану потерпілого та фіксації пошкоджень, стабілізації потерпілого до приїзду швидкої медичної допомоги.
Рятувальники ознайомили із рятувальним спорядженням, розповіли, як правильно передавати виклик до швидкої медичної допомоги, перевіривши стан та пошкодження постраждалого.
Після трьох годин занять всі учасники домовилися про подальшу співпрацю та проведення наступних занять з невідкладної долікарняної медичної допомоги.
Висловлюємо щиру подяку рятувальникам – волонтерам Южноураїнської АЕС та сподіваємося, що це не остання наша зустріч.

Адміністрація КП «КНП Вознесенська багатопрофільна лікарня»
Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 21.10.2019 0 1 541
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно