альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Європейський тиждень тестування на ВІЛ

За ініціативи «ВІЛ в Європі» та підтримки Державної установи «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров’я України» з 26 по 30 листопада 2018 року відбудеться «Європейський тиждень тестування на ВІЛ».

Мета даної акції збільшити кількість людей, інформованих про свій статус та зниження випадків пізньої діагностики ВІЛ.

Отримати до- та після-тестове консультування з питань ВІЛ-інфекції/СНІДу, психологічну підтримку Ви можете щоденно, з понеділка по п’ятницю, з 10-00 до 14-00 в кабінеті «ДОВІРА» за адресою м. Вознесенськ, вул. 228-ї Стрілецької   дивізії 26, КП «КНП Вознесенська багатопрофільна лікарня» ВМР.

Тиждень тестування - це ініціатива, започаткована в Європі в 2013 році, з метою посилення тестування та підвищення обізнаності про переваги раннього тестування на ВІЛ.
Кінцевою метою Європейського тижня тестування є збільшення зусиль, спрямованих на те, щоб зробити тестування більш доступним і повідомляти про переваги раннього тестування на гепатити та ВІЛ для зменшення пізньої діагностики.

Мета тижня тестування:

  • Заохотити протестуватися людей, які можуть опинитися під загрозою ВІЛ чи гепатиту.
  • Заохотити фахівців охорони здоров'я пропонувати тест на ВІЛ чи гепатит як частину планової допомоги (відповідно до діючих європейських рекомендацій).
  • Людям, що мають ризик інфікування на ВІЛ та / або гепатити, краще знати свій статус якомога раніше. Сьогодні прогрес лікування ВІЛ означає, що люди, які живуть з ВІЛ, можуть довго жити здоровими, якщо вони рано діагностуються, а гепатит С можна вилікувати. Коли вже людина постраждала від ВІЛ та / або гепатиту, вона може мати ускладнення, пов'язані зі здоров'ям та / або лікуванням.

Пізній діагноз та затримка доступу до лікування - це найважливіші чинники, пов'язані з постійною передачею ВІЛ і гепатиту, а також пов'язані із захворюваннями та смертю, яким можна запобігти.

Сектор з питань ОЗ УСЗН ВМР

скачать dle 12.0
Дата публікації: 08.11.2018 0 1 041
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно