альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Представники міської влади відвідали семінар «Взаємодія поліції та громадськості»

13 вересня, на базі ГО «Агентство економічного розвитку», відбувся семінар-тренінг «Взаємодія поліції та громадськості» в рамках проекту «Діалог громадськості влади та поліції задля покращення безпеки в місті», у якому взяли участь й представники органів місцевого самоврядування на чолі з міський головою Віталієм Луковим.

Проект впроваджується за підтримки Інноваційного Фонду з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства (CPIF) Проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP), що реалізується в Україні компанією «Агрітім Канада Консалтинг Лтд» за фінансової підтримки уряду Канади.

Голова правління благодійного фонду «Фонд Вознесенська» Вікторія Бальцер довела до відома присутніх результати дослідження та соціальних опитувань щодо безпеки у Вознесенську та довіри громадськості до роботи правоохоронних органів.

В свою чергу, очільник громади зазначив, що з питаннями взаємодії з поліцією вознесенці стикаються щодня. Тому беззаперечно, важливість налагодження горизонтальних зв’язків та подальша співпраця міської влади з правоохоронними органами вкрай важлива.

Після презентації та кави-брейку на учасників семінару чекали практичні завдання.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 13.09.2018 0 1 141
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно