альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Продовжуються рейдові перевірки щодо дотримання правил благоустрою

21 серпня, під час чергової рейдерської перевірки дотримання містянами правил благоустрою, ГФ «Соколи» та КП «Санітарна очистка міста» було виявлено 2 факти порушень благоустрою, а саме:

  • По вул. Шмідта, де навесні було прибрано сміттєві баки та переведено збір сміття на повідерний, жителі, нехтуючи правилами та відмовляючись виставляти тароване сміття біля своїх будинків по графіку, викидають будь-яке сміття (навіть залишки їжі, особистої гігієни тощо!) точнісінько на те місце, де раніше стояв сміттєвий бак. Подібними діями вознесенці створили справжнє сміттєзвалища на власній вулиці, запах якого розноситься не на один десяток метрів навколо. Вищевказаного дня, було зафіксовано чоловіка, котрий перехиливши домашнє сміттєве відро викинув побутове сміття на вже існуючу гору.
  • Житель вул. Соборності засмітив контейнерний майданчик нетарованими рослинними відходами.

Усім порушникам працівники КП «Санітарна очистка міста» повернули нетароване сміття назад!

Шановні вознесенці! В черговий раз наголошуємо на культурі поводження з ТВП, рослинними та побутовими відходами. Просимо не сипати в контейнери землю, будівельне сміття та перегній. Гілля дерев, лозу та бадилля потрібно компактно зв’язувати, листя, змет тарувати в пакети та залишати біля сміттєвих баків.

Кожного дня по місту проводяться рейди, під час яких складаються протоколи правопорушень на містян, котрі зносять та звозять до контейнерних майданчиків нетароване сміття, забивають контейнери землею, перегноєм та будівельним сміттям. Попереджаємо! При виявленні такого факту сміття буде повернене його власнику!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

ГФ «Соколи»

 

скачать dle 12.0
Дата публікації: 23.08.2018 0 788
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно