альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вознесенець побував у "Школі Успіху" фонду братів Кличків

100 активних підлітків – 50 дівчат і 50 хлопців – з різних регіонів України пройшли відбір у літню освітню школу від Klitschko Foundation під патронатом ЮНЕСКО, щоб дізнатися про різноманіття професій, обговорити власні проекти з практиками та отримати навички, які допоможуть стати успішними у XXI столітті.

«Школа успіху» це освітня програма для дівчат і юнаків 14-15 років, яку вже восьмий рік реалізує Klitschko Foundation. Протягом 10 днів під керівництвом менторів вони вчаться працювати у команді, планують власні проекти, обговорюють їх з відомими українськими бізнесменами і громадськими діячами. “Школа успіху” покликана розвивати актуальні для нової генерації навички, серед яких креативне мислення, лідерство, продуктивність, підприємницькі здібності, інформаційна грамотність тощо. Проект допомогає розкрити потенціал активної молоді і скерувати її енергію для пошуку власного “Я”. Особливості розвитку і потреби у дівчаток і хлопчиків у цьому віці різні, тому вдруге за історію проекту організатори роблять для них окремі програми.

“Успішна людина має щось повернути суспільству, щоб воно зростало. Ми з братом бачили свою місію у тому, щоб розвивати нових лідерів, давати їм знання і віру, що майбутнє – своє і світу – у їхніх руках. Досягнення випускників “Школи успіху” – вступ у найпрестижніші коледжі світу, реалізація власних проектів – мають мотивувати й інших підлітків повірити у себе і боротися за власну мрію.” – говорить Володимир Кличко, засновник Klitschko Foundation.

З 20 по 29 липня пройшла школа для хлопців. За 10 днів вони відвідали офіси MacPaw, Winner; готували тістечка в кондитерському цеху БКК, вчилися проектному менеджменту, дизайн-мисленню та розвивали емоційний інтелект під час тренінгів від запрошених спікерів; дізналися про сучасне мистецтво в ПінчукАртЦентр та популярну науку в Експериментаніумі; пройшли уроки першої допомоги від клініки “Борис”, сексуального виховання від АНТИСНІД та тренінг із самозахисту. Кожен ранок в школі починався із зарядки.

Своїми враженнями поділився Топушин Владислав, учасник проекту із м. Вознесенська: "У лютому на одному з телеканалів я дізнався що почався набір учасників в "Школу Успіху" і одразу зацікавився цим. Я заповнив анкету і навіть не очікував що пройду в фінал та стану її випускником. Для мене "Школа Успіху 2018" – це шанс, який дається один раз у житті, допоможе реалізуватися у житті. Під час проекту ми отримували багато інформації від спікерів, відвідали відомі компанії. Після закінчення "ШУ" учасники організовують "Локальні Школи Успіху", щоб передати всю інформацію яку вони отримали під час проекту. "

По закінченню проекту учасники повернуться додому, щоб влаштувати локальні “Школи успіху” для юних жителів їхніх сіл чи міст. За результатами минулорічної школи, випускники навчили ще 720 підлітків у регіонах України.

15-річний Владислав вже будує плани по створенню "Вознесенської Школи Успіху" на базі Вознесенської гімназії №1, де він навчається.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 06.08.2018 0 2 698
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно