альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Вознесенською міською радою заплановано прийняття регуляторного акту «Про внесення змін до Порядку розміщення зовнішньої реклами в м. Вознесенську». Необхідність внесення змін до Порядку розміщення зовнішньої реклами в м. Вознесенську зумовлено виконанням пункту 2 рішення адміністративної колегії Антимонопольного комітету України Миколаївського територіального відділення №14-ріш від 27 червня 2018 року «Про порушення законодавства про захист економічної конкуренції». Цім проектом регуляторного акту планується виключення можливості на подальше понижуючого коефіцієнта К7, який використовується для рекламних щитів, де розміщується зовнішня реклама товаровиробників, які зареєстровані в м. Вознесенську використовується коефіцієнт – 0,5.

Відділ містобудування та архітектури Вознесенської міської ради є розробником вище зазначеного регуляторного акту та буде приймати протягом одного місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акта зауваження та пропозиції до нього в паперовому та в електронному вигляді.

Зауваження та пропозиції до зазначеного регуляторного акту будуть прийматися Відділом містобудування та архітектури Вознесенської міської ради в паперовому вигляді, за адресою: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Соборності, 41 (ІІ поверх), або в електронному вигляді на електрону адресу: arh-voz@ukr.net.

Крім того повідомляємо, що в наступному номері газети «Новини Вознесенська: день за днем» та на інформаційному інтернет-порталі міста Вознесенська voz.gov.ua буде оприлюднено проект регуляторного акту - рішення Вознесенської міської ради «Про внесення змін до Порядку розміщення зовнішньої реклами в м. Вознесенську» і відповідний аналіз регуляторного впливу.

Відділ містобудування та архітектури

Вознесенської міської ради

скачать dle 12.0
Дата публікації: 03.08.2018 0 711
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно