альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

УВАГА! Якщо ви змінили свій номер телефону…

Буває так, що люди змінюють телефонні номери, але у пору сучасних технологій до телефонних номерів прив'язані банківські картки, облікові записи у соцмережах та інше. Також номер мобільного телефону необхідний при укладанні декларації з сімейним лікарем, адже на нього надходить код авторизації в електронній системі охорони здоров’я і таким чином відбудеться підтвердження пацієнта в системі.

До того ж, мобільний потрібен, коли пацієнт отримує електронний рецепт на «Доступні ліки», а також електронні направлення до вузького спеціаліста, на лабораторні аналізи, УЗД, рентген, діагностику онкології, а також на шпиталізацію і реабілітацію – номер рецепта і код підтвердження надходять у смс.

Що потрібно робити, щоб змінити номер телефону – потрібно звернутися до НСЗУ через онлайн-формуhttps://nszu.gov.ua/gromadyanam?fbclid=IwAR30fngWUZ5QmjXylAeUv8y89yZMXYhiKysK-4bgbusCy-_JsZonlWveXfU, де потрібно обрати “Онлайн-форма зміни методу автентифікації”. НСЗУ отримує запит і скидає налаштування. Пацієнт може оновити номер телефону. Під час наступного візиту до свого лікаря пацієнту необхідно актуалізувати номер телефону.

Також ви можете зателефонувати своєму лікарю або медичні сестрі та повідомити їх про зміну свого номеру телефону для внесення його у декларацію.

Потурбуйтеся про своєчасність оформлення зміни номеру телефону у сімейного лікаря і в результаті ви зможете безперешкодно отримати електронне направлення - ключ до безоплатних медичних послуг.


З турботою ваші сімейні лікарі КП «КНП Вознесенський МЦ ПМСД»


скачать dle 12.0
Дата публікації: 09.04.2021 0 1 040
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно