альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Депутати підтримали електронну петицію з приводу тарифів на газ

09 лютого 2021 року відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій – з питань законності та з житлово-комунальних питань. На порядку денному - питання розгляду електронної петиції, поданої Сергієм Колєсніковим. Петиція стосується завищених тарифів на газ. Вознесенці підтримали її більш ніж ста необхідними для подальшого розгляду голосами.

Після виступу автора петиції, розпочалось обговорення. Депутати вирішили звернутися до Верховної ради України з наступних питань:
1) Провести незалежний аудит діяльності компанії «Нафтогаз України»;
2) Повернути у власність держави газотранспортну систему та підземні сховища газу;
3) Продавати населенню український газ протягом року без сезонних коливань за ціною, яка складається з собівартості газу та собівартостійого транспортування.
4) Стимулювати виробництво та росповсюдження в Україні вітроелектрогенераторів різної потужності, біореакторів, сонячних батарей та колекторів, акумуляторів електричної енергії.

Депутати підтримали питання повернення газових мереж, які були передані Миколаївоблгазу, до комунальної власності Вознесенської громади. Але в процесі обговорення вирішили спочатку рекомендувати міському голові Євгенію Величку надати протокольне доручення Управлінню комунальної власності Вознесенської міської ради вивчити питання вартості утримання газових мереж, і на засіданні найближчої сесії міської ради відзвітувати про пророблену роботу

Крім того, депутати рекомендували міському голові Євгенію Величко звернутися до уповноважених лабораторій з дослідження якості газу в газових мережах за наданням комерційної пропозиції щодо вартості аналізу газу.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 10.02.2021 0 670
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно