альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Робота зі зверненнями громадян

Виконавчим комітетом Вознесенської міської ради за 1 квартал 2018 року розглянуто 92 звернення від громадян міста, з них письмових заяв, скарг, пропозицій - 36, кількість звернень під час особистого прийому у міського голови та його заступників - 58, крім цього в робочому порядку надійшло і розглянуто 167 звернень з питань: надання матеріальної допомоги, про виділення земельних ділянок, освітлення вулиць, знесення та кронування дерев та інші.

За гостротою проблем першочерговими залишаються звернення, скарги, в яких порушуються житлово-комунальні питання – 25 (ремонт доріг, освітлення вулиць, розчищення вулиць від снігу, знесення та кронування дерев, ремонт даху), питання земельних конфліктів - 8, побутових конфліктів – 5, житлових питань – 7, про надання матеріальної допомоги – 84, з питань архітектури – 8, про виділення земельних ділянок – 7, знесення та кронування дерев – 5, освітлення вулиць – 1 та інші.

Серед дописувачів та відвідувачів на особистих прийомах переважна більшість – це люди похилого віку, пенсіонери, ветерани праці (21 чол.), а також інваліди війни, інваліди – 3, непрацюючі - 16, підприємці -1.

За 1 квартал 2018 року міський голова провів 8 прийомів і прийняв – 53 чол.

До Виконавчого комітету Вознесенської міської ради на розгляд з вищестоячих органів влади за 1 квартал 2018 року надійшло – 9 звернень від мешканців міста.

З Урядової «гарячої лінії» в 1 кварталі 2018 року надійшло 10 звернень від мешканців міста з різних питань. Виконавчий комітет Вознесенської міської ради надав вичерпні роз’яснення на всі підняті питання.

Адміністратор відділу надання адміністративних послуг Л. А. Ляхова

скачать dle 12.0
Дата публікації: 04.04.2018 0 1 007
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно