альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Продовжується освітлення вулиць міста

Управлінням ЖКГ та КБ за кошти державного бюджету виконано капітальний ремонт ліній зовнішнього освітлення, а саме:

  • По мікрорайону Лагері по провулку Бородіна виконано роботи по монтажу лінії зовнішнього, встановлено 10 ЛЕД – світильників.
  • По мікрорайону Натягайлівка по вул. Коршуновича від вул. Корольова до пров. Нового, вул. Сапєгіна, пров. Новий від пров. Лугового до вул. Коршуновича, пров. Лугового уздовж кладовища, вул. Малиновського виконано роботи по монтажу лінії зовнішнього освітлення, встановлено 22 опори, 27 ЛЕД – світильників.
  • По мікрорайону Племстанція по вул. Добровольського від вул. Висока до вул. Торгівельна, вул. Запорізька від вул. Висока до вул. Торгівельна, вул. Торгівельна від №19 до вул. Висока, вул. Висока від провулка Армійського до вул. Торгівельна, пров. Заводський від №5 до вул. Висока, пров. Армійський від. вул Висока до вул. Гайдара виконано роботи по монтажу лінії зовнішнього освітлення , встановлено 14 опор, 30 ЛЕД - світильників.

Вказані лінії підключено і освітлюються всі запроектовані вулиці.

В наступному році при наявності фінансування по місту, по с. Раково, с. Новогригоровка буде продовжено роботи по влаштуванню та ремонту ліній зовнішнього освітлення, для чого вже виготовлено робочі проекти.

 

Управління ЖКГ та КБ ВМР

скачать dle 12.0
Дата публікації: 24.12.2020 0 765
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно