альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Флешмоб «Подякуй ветерану на відстані»

Бібліотека №1 КЗ “Бібліотечна мережа м. Вознесенська" провела флешмоб "Подякуй ветерану на відстані", присвячений Дню визволення України від нацистських окупантів

У нашого народу є подія, якою пишаються усі покоління, - Перемога над фашизмом.

28 жовтня – 76-а річниця з дня визволення України від нацистських окупантів. Цю дату було обрано не випадково. Вважається, що саме цього дня в 1944 році з території України було вигнано останнього солдата нацистського рейху. Битва за Україну, що тривала довгі 22 місяці, стала одним із вирішальних чинників розгрому військ гітлерівської Німеччини та її союзників.

До цієї знаменної дати бібліотека №1 КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська» разом з учасниками молодіжного бібліогурту «Відпочивай разом з бібліотекою» та своїми користувачами провелифлешмоб «Подякуй ветерану на відстані».

Мета флешмобу – без слів подякувати ветеранам, тим хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога, солдатським матерям, дітям війни, всім хто визволяв Україну і сьогодні її захищає.

Якщо, ви хочете більше дізнатися про події визволення України від нацистських окупантів, то до вашої уваги інсталяція у вікні читального залу бібліотеки «Полум’яні сторінки визволення» та перегляд літератури на абонементі «У вогні палала Україна».

КЗ “Бібліотечна мережа м. Вознесенська"
скачать dle 12.0
Дата публікації: 28.10.2020 0 1 172
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно