альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вознесенська "молодіжка" починає ремонт Молодіжного хабу!

05 травня командою Громадської організації «Фабрика настрою» спільно з представниками Молодіжної ради Вознесенської міської ради відбулась зустріч на базі майбутнього Молодіжного хабу «Вечірня школа» для визначення першочергових цілей та напрямків роботи в реалізації проєкту «Молодіжний хаб «Вечірня школа», а саме: відкриття зали для навчання «Open space». Порадившись, були визначені першочергові кроки в реалізації, а саме:
1) Підготовка кімнати до фарбування (зняття шару фарби з панелей стін, зняття класної дошки, виніс старих парт та інших предметів інтер’єру, які не планується використовувати при ремонті кімнати);
2) Фарбування стін (було вирішено стіни розмежувати у три кольори);
3) Фарбування опалювальних батарей;
4) Шліфування підвіконня кімнати та покриття їх фарбою;
5) Реставрація дверей кімнати;
6) Реставрація класної дошки та використання її у якості дошки для першочергових завдань;
Також ми обговорили питання першочерговості закупівлі обладнання, а саме:
1) Ноутбуку;
2) Проектору та дошки для проектору;
3) Стільців та стола.
Звертаємось до жителів міста: якщо у Вас є можливість та бажання допомогти нам в реалізації проекту, робочою силою, матеріалами, фінансовою допомогою, будемо дуже вдячні! Ми починаємо велику справу та потребуємо Вашої допомоги.
Нагадуємо Вам, що проект «Молодіжний хаб «Вечірня школа» підтриманий за результатом конкурсу «Голос громади в місцевому самоврядуванні», організованого Благодійним Фондом ЛАСКА, та впроваджується Громадською організацією «Фабрика настрою» в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
Також зазначаємо, що зміст цього матеріалу є одноособовою відповідальністю Громадської організації «Фабрика настрою» і за жодних обставин не може вважатись таким, що відображає позицію USAID.

За інформацією ГО "Фабрика настрою"
скачать dle 12.0
Дата публікації: 07.05.2020 0 646
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно