альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

«Соколині перегони» 2020. Чекаємо з нетерпінням!

Веломарафон «Соколині перегони» став для Вознесенської громади подією, якої чекають, починаючи ледь не з закінчення попередніх перегонів. З усієї України приїздять до нас спортсмени, щоб випробувати свої сили на смузі перешкод довжиною в п’ятдесят кілометрів. Змагання притягують як професіоналів, так і аматорів. Для когось – це суто спорт, а для багатьох – це стиль життя, спосіб відпочинку, хобі. У нас склалась своя особлива атмосфера змагань, коли люди отримують справжнє задоволення від участі в нелегкому заїзді, а невдачі лише підштовхують взяти участь в наступних перегонах з новими силами й досвідом.

«Соколині перегони» 2020 ставлять перед організаторами нові виклики. Вже прийнято першу новелу – в змаганнях можна брати участь сімейними парами. Це можуть бути батько й донька, мати й син, або ж чоловік і дружина. Не обов’язково це повинна бути пара. Команда може складатись із трьох чи чотирьох учасників. Головна умова – в ній повинні бути присутні учасники обох статей.

Ламають голову організатори й над маршрутом «лайт» - для аматорів. З цим є складнощі. Як розвести учасників на дві траси в наших обмежених умовах, чи є взагалі сенс спрощувати маршрут, або ж слід його навпаки ускладнити. На ці питання відповіді ще не знайдені.

Тим часом вже розпочато реєстрацію на перегони. Розмір реєстраційного внеску є ранжованим за часом. Ті, хто встигнуть зареєструватись до 29 лютого, можуть зробити це за 100 грн та отримати фірмову футболку в подарунок. Для зареєстрованих до 30 квітня ціна зросте до 150 грн. Зареєстровані з 1 травня платитимуть по 200 грн. Реєстрація в день змагань коштуватиме 250 грн. Зареєструватись можна за посиланням: https://www.gpsies.com/map.do?fileId=opszgrwovhdhgpce. Станом на 21.01.2020 року на перегони вже зареєструвалось 45 спортсменів.

Нагадаємо: веломарафон «Соколині перегони» є гонкою крос-кантрі з довжиною кола 50 км.
Статус змагань - аматорські. Цьогорічна дата змагань - 16 травня 2020 року.


Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 21.01.2020 0 1 416
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно