альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Разом з програмою DOBRE працюємо над покращенням системи управління громадою

Експертка програми DOBRE Наталія Ващиленко презентувала проміжні результати оцінки спроможності Територіальної громади міста Вознесенська керівництву громади. Також спеціалістка запропонувала присутнім розробити «дорожню карту» покращення наявної ситуації.
Для довідки слід сказати, що Вознесенська громада мала досить високі стартові показники спроможності серед інших громад – 32 бали із 100 можливих. На сьогодні маємо 39 балів. Це більше ніж в середньому по Україні. Але міський голова Віталій Луков заявляє й вимагає від підлеглих досягнення на багато амбітніших показників спроможності. На наступному етапі оцінювання повинні показати до 75 балів із 100. До-речі, 100 балів – це недосяжний результат, якого не має жодна з громад країни. Це еталон, до якого ми повинні прагнути.
Що нам дасть така робота? По-перше, рухаючись «дорожньою картою», ми покращимо стан системи управління громадою. По-друге, виконання усіх умов може принести в громаду додаткові фінанси.
В результаті цієї зустрічі, було напрацьовано документ, що складається з кроків для підвищення показників громади в усіх «компетенціях», що оцінювалися. Також визначено відповідальних за виконання, терміни та необхідні ресурси.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 09.12.2019 0 759
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно