альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вознесенська громада широко представлена на престижній церемонії вручення премії «Кришталь року»

Цьогорічна престижна церемонія вручення премії «Кришталь року» для Територіальної громади Вознесенська стала чи не наймасовішою за представниками від громад в різних якостях. Назва громади зі сцени, мабуть, лунала найчастіше. Наші представники співали, отримували нагороди, вимовляли промови.

Так, відкривав церемонію реп-батл про бюджетну прозорість, в якому взяв участь виконавець з Вознесенська Михайло Чвінтіашвілі. Першу ж нагороду за краще представлення бюджету для громадян отримала Вознесенська громада. «Кришталь» отримав міський голова Віталій Луков. Загалом Вознесенськ був номінований одразу до трьох нагород. Відома співачка Катя Сєвєрова, яка родом з Вознесенська, виступила для присутніх з піснею. А експертка ГП "За прозорі місцеві бюджети" Олена Заворотченко, яка теж з Вознесенська, отримала право заключного слова на заході. Крім того, у складі делегації від Територіальної громади Вознесенська були Юрій Путій – заступник міського голови з гуманітарних питань, Віталій Возняк – громадський активіст (працює над пожвавленням місцевого молодіжного руху та розвитком туризму в місті).

Премія «Кришталь року» та оцінка прозорості бюджету у 2019 році – це результат співпраці Програми USAID Ukraine - USAID Україна #DOBRE, Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe, що спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Швецією, Польщею, Данією та Естонією, а також громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!». Індекс прозорості місцевого бюджету та методологія його оцінки розроблені Фондом «Східна Європа» спільно із громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» та у співпраці з Асоціацією міст України за підтримки Європейського Союзу.


Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 20.11.2019 0 2 100
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно