альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Будівництво вантажного причалу може негативно вплинути на стан місцевих доріг

Шановні вознесенці! Виконавчий комітет Вознесенської міської ради доводить до вашого відома, що найближчим часом ТОВ СП «Нібулон» має намір збудувати вантажний причал для відвантаження сипучих матеріалів на річковий транспорт та під’їзну дорогу до нього в межах території Бузької об’єднаної територіальної громади.

За попередніми даними причал буде розміщено на земельній ділянці між готельно-ресторанним комплексом «River Bug» та автомобільним мостом перед с. Прибужани. У зв'язку з цим може збільшитися потік великовантажного транспорту через місто Вознесенськ.

Повідомляємо свою принципову позицію - керівництво вантажного причалу не отримає жодного дозвільного документу на рух великовантажного транспорту місцевими дорогами Вознесенської громади! Підвіз сипучих матеріалів на річковий транспорт має здійснюватися виключно дорогами державного значення та відповідно до норм законодавства.

Питання будівництва вантажного причалу розглядатиметься на громадських слуханнях 16 вересня 2019 року о 10.00 в приміщенні Бузького будинку культури. Запрошуємо всіх небайдужих мешканців Вознесенської територіальної громади взяти участь в обговоренні та висловити свою думку щодо цього питання.

Виконавчий комітет

Вознесенської міської ради

скачать dle 12.0
Дата публікації: 10.09.2019 0 1 799
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно