альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Експерти програми DOBRE з робочим візитом у Вознесеньску

Вознесенська територіальна громада стала учасником програми DOBRE третьої когорти. Як результат – тергромада отримала гарантовану програмою можливість залучити до 70 тис. доларів США на реалізацію проекту в галузі місцевого економічного розвитку.
Саме задля напрацювання тем можливих проектів за цим напрямом 18 липня 2019 року до Вознесенська завітали програмний спеціаліст програми Наталія Ващиленко та експерт програми Маркіян Дацишин.
Міський голова Віталій Луков разом з профільними спеціалістами та експертами напрацювали близько семи ідей можливих проектів місцевого економічного розвитку. Серед них створення пересувного ярмаркового містечка, будівництво торгових площ для місцевих підприємців, створення можливостей для місцевого бізнесу щодо залучення кваліфікованих кадрів тощо. Серед усіх виділявся проект створення комунального центру прокату та ремонту велосипедів із одночасним створенням вело-туристичної розмітки для можливості подорожувати вознесенщиною на велосипедах.
Із усіх ідей будуть сформовані проектні заявки. Після цього експерти нададуть експертні висновки щодо кожної з них після дослідження на життєздатність. Далі буде обрана найкраща заявка, яка й отримає фінансування.
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 19.07.2019 0 992
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно