альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Перспективи розширення функціоналу «картки вознесенця»

Сучасні технології сьогодні дуже тісно переплітаються із життям людини. Ми вже не можемо уявити себе без смартфона в кишені. Ілон Маск запускає в космос ракети з супутниками, які забезпечать весь світ безкоштовним інтернетом. Міста дигіталізуються. Вознесенська громада теж намагається запроваджувати сучасні технології.
Керівництво громади вже сьогодні вибудовує перспективи розвитку ІТ-технологій. У нас є комунальні заклади, де постійно збираються люди для вирішення своїх проблем або відпочинку. Це підприємства, які надають комунальні послуги в місті, це транспортні підприємства, це і ФОК «Водограй» тощо. Багато процесів, які відбуваються в цих організаціях, можна перевести в електронну форму. Таким чином можна зробити перебування людей в установах більш комфортним.
Нещодавно жителі територіальної громади отримали картку вознесенця. Спочатку ніхто не розумів що це, і навіщо вона нам потрібна. Сьогодні нею регулярно користуються тисячі людей в транспорті та при отриманні медичних послуг. Можна вважати цей проект успішним. Картка реально спростила багато процесів. З її допомогою було здійснено перехід карток пацієнтів лікарні в електронну форму. Пенсіонери отримали пільгу в транспорті. Та життя не стоїть на місці. Прийшов час розвивати можливості «картки».
Саме про це і йшла мова між підприємцями, які впровадили цей проект та заступником міського голови Денисом Хімієм. Перспективи розвитку можливостей «Картки вознесенця» досить широкі. Озвучувалася можливість створення системи електронного контролю відвідуваності учнями шкіл міста, ідентифікація з допомогою «Картки» в електронному кабінеті мешканця, голосування за проекти «Бюджету участі», створення електронної системи ведення обліку проведеного часу в басейні «Водограй».
В кінцевому підсумку вирішили розробити проекти ведення електронного контролю відвідуваності учнями шкіл міста, а також системи обліку проведеного часу в басейні «Водограй». В подальшому міська влада подаватиме готові проекти на грантові конкурси.
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 06.06.2019 0 929
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно