альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Нарада з питань запобігання насильства в сім’ї

23.05.2019 р. у приміщенні Виконавчого комітету Вознесенської міської ради під головуванням заступника міського голови Путія Ю.В., за участі начальника загального відділу апарату Виконавчого комітету міської ради Бобриніченко Т.М., начальника Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради Шишляннікової І.А. та спеціалістів Управління, представників Вознесенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради, Вознесенського ВП ГУНП в Миколаївській області, Служби у справах дітей міської ради, Управління освіти міської ради, Центру соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей міської ради, міської громадської організації «Вознесенська міська спілка інвалідів, воїнів-інтернаціоналістів», Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області а також в.о. старости сіл Новогригорівка та Ракове, проведено спільну нараду з питань запобігання насильства в сім’ї.
На нараді розглядалися питання щодо організації роботи з проходження кривдниками колекційних програм та створення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від насильства.
Присутні обговорили умови взаємодії суб’єкту місцевого самоврядування, який відповідає за виконання програм для кривдників та суду щодо направлення кривдників, які вчинили домашнє насильство, для проходження корекційних програм. Також було прийняте рішення про створення у Вознесенській об’єднаній територіальній громаді мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.
Управління соціального захисту населення
Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 23.05.2019 0 798
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно