альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Легальна праця - запорука успіху та гарантій.

11 грудня 2018 року у приміщенні Вознесенської міськрайонної філії Миколаївського ОЦЗ зібралась робоча група з питань легалізації діяльності суб’єктів господарювання в місті Вознесенську, легалізації найманої праці та заробітної плати на чолі з головою - заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Путієм Юрієм Валерійовичем та представників робочої групи, з яких формується сама група, а саме: директора Вознесенської міськрайонної філії Миколаївського обласного центру зайнятості Іриною Ларченко, начальника Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради Іриною Шишлянніковою, начальника Вознесенського об’єднаного Управління Пенсійного Фонду України Миколаївської області Олександрою Усмановою, інспектора праці Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради Сергія Лисенка та головного спеціаліста відділу праці та соціально – трудових відносин Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради Лілією Качаун. 

В цей день пройшов широкомасштабний захід з питань легалізації зайнятості під гаслом «Легальна зайнятість – запорука гідного життя та належного соціального захисту», який відбувся у режимі онлайн прямого відеозв’язку з Миколаївським обласним центром зайнятості.
Такий формат зібрання дав змогу чути першочергову актуальну інформацію з приводу напрямків роботи з легалізації від державних структур, які спеціалізуються з таких важливих питань, як захист від нелегальної праці. 
Учасники заходу позитивно оцінили такий формат проведення, який не лише дав змогу висвітлити проблемні питання, а й отримати цінну інформацію, що ділились доповідачі. Директор Миколаївського обласного центру зайнятості Дмитро Оборонько підкреслив: «Основною складовою у динаміці розвитку економіки регіону, збільшенні надходжень до бюджету та покращення соціального захисту громадян є підвищення рівня заробітної плати працюючим та легалізація трудових відносин. А основними перешкодами зазначених процесів на сьогодні є «тіньова» зайнятість населення та зарплата «в конвертах», які можливо подолати тільки шляхом співпраці з конкретними напрацюваннями в законодавчому полі». Начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Олена Сичугова та заступник начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів управління Держпраці у Миколаївській області Олена Чернова розповіли про наслідки тіньової зайнятості, зазначивши, що для забезпечення свого майбутнього, найманий працівник повинен вимагати від роботодавця легального оформлення трудових відносин.

 Сподіваємось що саме спільними діями з соціальними партнерами ми подолаємо проблемні питання в сфері легалізації трудових відносин

скачать dle 12.0
Дата публікації: 12.12.2018 0 1 139
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно