альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Про воєнний стан, пільгові перевезення та реалізацію масштабних проектів - на чергових «осінніх зустрічах» з міським головою

Протягом минулого тижня відбулися чергові «осінні зустрічі» міського голови з громадою на базі ЗОШ №2 та №8, НВК №3 та №9.

На кожній локації очільник починав свою промову з нинішнього найбільш резонансного питання – введення воєнного стану на території 10-ти областей нашої держави, серед яких є й Миколаївська.

«Прошу вознесенців не читати та не брати до уваги неперевірену інформацію, яка наразі «гуляє» просторами інтернету. У разі виявлення шахраїв, котрі намагатимуться нажитися на цій ситуації в країні, прошу одразу повідомляти до міської ради або до місцевого відділу поліції. Запевняю, що для звичайного пересічного громадянина нічого не змінилося. Введення воєнного стану – це вимушена міра керівництва держави, яка розширить повноваження військовослужбовців та дипломатів» - зауважив Віталій Луков.

Також головуючий територіальної громади піднімав хвилююче для пенсіонерів та дітей шкільного віку питання, а саме – пільгове перевезення по місту. Міський голова підтвердив офіційну заяву перевізника у місцевій газеті про повернення пільгового перевезення по «Картці вознесенця».

«Вдячний перевізнику за те, що нам вдалося знайти компромісне рішення щодо пільгового перевезення по «Картці вознесенця». Завдяки моєму розголосу цього питання на загальнодержавному рівні воно стоїть на особистому контролі голови облдержадміністрації Олексія Савченка. Тому перевізник повертає всі умови перевезення з 1 грудня поточного року.»

Левову частку бесіди з городянами посіло питання реконструкції та будівництва найбільших соціальних об’єктів міста, на які цьогоріч було залучено близько 50 мільйонів гривень. Це реконструкції напірного каналізаційного колектору по вул. Київській та водозабірних споруд (1-й пусковий комплекс); капітальний ремонт будівлі ЗОШ №8; комплексне утеплення будівель педіатрії та поліклініки із заміною системи енергопостачання Вознесенської багатопрофільної лікарні та ще ряд дороговартісних робіт, які будуть завершені до кінця поточного року.

Наприкінці кожної зустрічі містяни ставили запитання Віталію Лукову щодо покращення благоустрою, своєчасного вивозу сміття, надання субсидій тощо. Після завершення всіх «осінніх зустрічей» занотовані проблемні питання будуть передані виконавцям для включення їх до плану робіт на цей та 2019 роки.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

скачать dle 12.0
Дата публікації: 06.12.2018 0 901
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно