альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Офіційний прийом громадян у міського голови

29 листопада на офіційний прийом міського голови Віталія Лукова завітало сім мешканців територіальної громади.

Вознесенцям, які потребують гемодіалізу, необхідний щоденний прийом дорого вартісних ліків. Особи звернулися до очільника міста за додатковою матеріальною допомогою. Міська влада завжди допомагає таким людям, хоча, звичайно, цих коштів замало. Тож Віталій Луков запевнив, що до кінця цього року кожен з них отримає додатково ще по 5 тисяч гривень з міського бюджету.

Жителі мікрорайону Болгарка звернулися до міського голови стосовно небезпечного відтинку траси по вулиці Болгарській. Люди вважають, що слід вчиняти негайних дій вже зараз. Вони неодноразово зверталися до місцевого відділу поліції, але результату це не дало. Очільник пояснив, що станом на сьогодні на цій ділянці дороги проведено масштабне дослідження стану безпеки дорожнього руху. Зараз розробляється проект ремонту дороги. Як тільки проектні роботи завершаться, місто надасть готовий проект до Служби автомобільних доріг Миколаївської області для безпосереднього його виконання.

Інші питання стосувалися нарахування субсидій, підключення до каналізаційного колектору, облаштування вулиць водовідвідними інженерними системами, підключення світла до будинку.

Усі звернення громадян фіксуються у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримує усні роз’яснення, іншим надсилаються письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою vdlukov@ukr.net.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 30.11.2018 0 821
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно