альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Учасники АТО разом з матерями загиблих воїнів на Сході України обирали місце для встановлення пам’ятника вознесенцям, які віддали свої життя за Україну

12 жовтня 2018 року в переддень свята Дня захисника України на зустрічі з учасниками АТО та матерями загиблих воїнів під час російсько-української війни на Сході України останні звернулись до керівництва міста з ініціативою щодо встановлення пам’ятника їхнім загиблим синам в Парку 1 травня.

31 жовтня було ініційовано робочу зустріч в Парку 1 травня з учасниками АТО, керівництвом міста та матерями загиблих воїнів щодо вирішення конкретного місця для встановлення пам’ятника загиблим учасникам АТО та висловлення усіма зацікавленими сторонами своїх думок з даної теми.

Керівництвом міста усі думки було почуто. Далі ведуться консультації. Усі побажання та думки будуть враховані.

Також запрошуємо усіх учасників АТО міста Вознесенська висловити свої побажання та пропозиції щодо питання увіковічення пам’яті про подвиг тих, хто встав на захист України в скрутний час та пішов на війну з агресором, а також тих, хто віддав свої життя за свободу України у війні на Сході України. Зі своїми ідеями та пропозиціями ви можете звертатись до громадської організації "Вознесенська спілка учасників АТО".

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 01.11.2018 0 1 286
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно