альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Звернення міського голови до жителів міста щодо ситуації, що склалась в місті з перевезеннями міськими маршрутами

Шановні жителі Вознесенська! З сьогоднішнього дня проїзд за картою вознесенця для пенсіонерів призупинено. Наступним кроком може бути повна зупинка маршрутних перевезень містом.

Протест ТДВ «Вознесенськавтотранс», який виграв конкурс на здійснення перевезень у Вознесенську здійснено, як реакція  на бездіяльність контролюючих органів влади, таких як Державна служба України з безпеки на транспорті та інших. Ми до них неодноразово звертались з проханнями вирішити проблему та змусити дотримуватись законодавства перевізника  - ПП «Ярошенко».  Дана організація регулярно порушувала правила чесної конкуренції і Закону, чим завдала значних збитків законному перевізнику.

Найскоріше вирішення даної проблеми залежить від кожного вознесенця. Шановні містяни! Просимо бути небайдужими. Беріть приклад з жителів Таборівки та Воронівки, які принципово не користувались транспортними послугами незаконного перевізника. Голосування гривнею є найефективнішим засобом у боротьбі проти безвідповідальних підприємців. Ситуація знаходиться на моєму особистому контролі і обов’язково буде вирішена позитивно для вознесенців.

Міський голова

Віталій Луков

скачать dle 12.0
Дата публікації: 25.10.2018 0 5 746
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно