альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Офіційний прийом громадян у міського голови

11 жовтня на офіційний прийом міського голови Віталія Лукова завітало вісім мешканців територіальної громади.

Мешканці однієї з вулиць міста звернулись із проханням щодо повторного вирівнювання дорожнього покриття ґрунтової дороги. Вулиця планово щороку грейдерується, але це не дає бажаного результату. Тому жителі просять очільника посприяти в вирішенні цього проблемного питання. Міський голова зауважив, що найближчим часом відбудеться виїзд на місцевість та будуть розглядатися шляхи вирішення цієї проблеми.

Вознесенку хвилювало питання оформлення субсидії для своєї подруги. Справа в тому, що подруга жінки наразі дуже хвора й не може самостійно звернутися до Управління соціального захисту населення. Віталій Луков надав доручення профільному управлінню завітати до хворої, вивчити усі обставини ситуації та надати максимально можливу допомогу.

Інші питання стосувалися реєстрації місця проживання/перебування, питань користування можливостями лікарняної каси, житлових та земельних питань.

Усі звернення громадян фіксуються у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримує усні роз’яснення, іншим надсилаються письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою vdlukov@ukr.net.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 11.10.2018 0 864
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно