альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Міський голова Віталій Луков бере участь у Міжнародному саміті мерів

Прямо зараз в місті Києві відбувається міжнародний саміт мерів – неординарна подія в сфері місцевого самоврядування. На захід з’їхалося більше 100 мерів міст з восьми країн світу. В саміті бере участь і Вознесенський міський голова Віталій Луков.

Саміт проходить під патронатом Прем’єр-міністра України та за підтримки київського міського голови, а також Асоціації міст України.

Формат заходу дає змогу не лише познайомитися з успішними кейсами залучення бізнесу та громади до змін у містах Польщі, Німеччини, Фінляндії, Норвегії та США, а також продемонструвати досягнення українських міст, зокрема модернізацію водопостачання, їх інфраструктурні, ревіталізаційні, сміттєпереробні та інші проекти.  Вперше цього року запроваджено нову форму нетворкінгу – швидкі ділові побачення – що є майданчиком для знайомств мерів з керівниками провідних українських та міжнародних компаній, таких як VISA, “Датагруп”, Google, Danfoss, Interproject GmbH, iC Consulenten Ukraine, “Керамейя”, Mercedes-Benz та ін. Захід відбувається у партнерстві з Асоціацією “Енергоефективні міста України” та Асоціацією малих міст України.

Джерело: https://zik.ua/news/2018/10/09/u_stolytsi_startuvav_3y_mizhnarodnyy_samit_meriv_1423051

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 09.10.2018 0 1 088
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно