альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Літо в бібліотеці №1– свято щодня!

Всі три літні місяця бібліотека №1 КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська» користується особливою популярністю у дітей та юнацтва нашого міста. З ранку і до закриття, ховаючись від спекотної погоди, діти різного віку знаходять для себе цікаві заняття в бібліотеці.

До послуг юних користувачів Центр вільного доступу до Інтернету, де можна безкоштовно мандрувати Всесвітньою мережею. Інші діти зачитуються різножанрової літературою - починаючи від пізнавальних енциклопедій та шкільних програмних творів і закінчуючи підлітковими розважальними журналами.

Неослабним інтересом у дівчат та хлопців продовжує користуватись спеціально обладнана зона дитячого комфортного відпочинку з її настільними іграми, шахами, м'якими іграшками та живим куточком. Тут все літо можна читати книги, малювати, робити поробки, гратися та спілкуватись.

У період шкільних канікул діє бібліотечний дитячий кінозал, де юні відвідувачі мають можливість переглянути мультфільми за творами відомих українських і зарубіжних письменників.

Протягом літа юних користувачів бібліотеки приваблюють яскраві та цікаві книжкові виставки: «Читай мене, друже», «На канікули з книгою», «Зі спортом по житті», «Рідне місто-Вознесенськ», «Пташиний дивосвіт». А ще бібліотекарі підготували для них дивовижні подорожі в море цікавих книг і яскравих журналів. Діти брали активну участь у вікторинах і конкурсах, мали змогу поринути в віртуальні подорожі до найкращих бібліотек світу, найвидатніших музеїв світу.

Літні канікули, а особливо такі, цікаві та пізнавальні, пролітають непомітно, згодом відпочилі дітлахи, отримавши багато корисної інформації від спілкування з бібліотекою, розвинувши свої інтелектуальні та творчі здібності, будуть готові знову зануритися в шкільний світ навчання і знань.

Літо триває і двері бібліотеки гостинно відчинені. Бібліотека №1 чекає на нових користувачів!

Бібліотека №1

КЗ «Бібліотечна мережа

м. Вознесенська»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 16.08.2018 0 2 018
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно