альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

В Міжнародний день захисту дітей Дитяча бібліотека дарувала дітям радість та усмішки!

І знову тепле літо прийшло до нас із  теплим лагідним сонечком, прозорим голубим небом, смаком суниці та веселим  дитячим сміхом! З самого ранку дитячій гомін чули, мабуть, на усьому першому мікрорайоні нашого чудового міста! Це до дитячої бібліотеки завітали вихованці КУ «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів м. Вознесенська» та Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Служби у справах дітей Вознесенської міської ради. Гарні, у вишиванках, веселі та пустотливі діти зробили цей день незабутнім! А допомагали їм у веселощах Літо, Сонечко, Чарівна Фея, та Мері Поппінс! Чудовими віршами дітей привітали Україночка, Сонечко, вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації дітей! А як неперевершено виступила вихованка гуртка ЦДЮТ «Вокальний спів» Гачук Дар’я з піснею «Україночка»!

Але ж відомо, що найбільше в світі діти люблять гратися! Багато позитивних емоцій та усмішок було в дітей під час гри «Ми радіємо!», «Стоножки», «Візьми приз», «Пінгвіни», коли змагалися команди «Живчики» та «Невгамовні» та у підсумку перемогла дружба! А як цікаво було розгадувати загадки під чарівною парасолькою Мері Поппінс!

Також дітей привітала зі святом Директор Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради  Петрушкова Т. А. та нагородила переможців конкурсу «Повір у себе і в тебе повірять інші! 

Чарівна Фея принесла для діток повітряні кульки та всі присутні на святі виконали дуже гарний флешмоб «Перлина Україна» та присвятили його дітлахам усього світу!

Та на цьому сюрпризи не закінчилися. З’ясувалося, що підступна  Баба яга сховала чарівний ключик від Літа та хотіла зіпсувати дітям свято… Але діти разом з казковими героями пройшли всі випробування та Добро перемогло під час лялькової вистави «Казка для усіх, хто вірить у дива!» І потім діти з радістю пригощалися смаколиками від

Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради . Хочемо ще раз привітати дітлахів України та дітлахів усього світу з таким чудовим і важливим святом, Міжнародним днем захисту дітей та побажати їм чистого неба, яскравого сонці, постійної турботи від усіх дорослих, ти миру на всій планеті!

скачать dle 12.0
Дата публікації: 01.06.2018 0 1 191
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно