альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Екскурсія до бібліотеки №1

Ось і закінчився ще один навчальний рік, а тепер - пора оздоровлюватись, відвідувати цікаві місця, збагачуватись духовно. В цей час на дітей чекають цікаві екскурсії.

30 травня,  працівники бібліотеки № 1 КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська гостинно зустрічали своїх майбутніх користувачів - учнів 2 класу ЗОШ №10, які завітали на бібліогостини «У книжковому садку ми вітаємо дітвору». Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів.

Мета екскурсії полягала у розвитку інтересу дітей до читання, бажання слухати, виховувати охайність до книги і надати перші поради, як користуватися бібліотекою у майбутньому, а найголовніше – викликати бажання стати активними читачами.

Бібліотекар читального залу Євстратьєва Н.М. зазначила, що книга в житті людини має величезне значення. І хоча інформаційними лідерами для дітей є телевізори та комп’ютери, проте книга була і залишається головним джерелом інформації та базових знань. А якщо діти хочуть дружити з книгою, необхідно обережно ставитися до неї, берегти її, і вона розповість багато цікавого. Діти жваво цікавилися книгами та журналами, слухали розповіді бібліотекарів, активно відповідали на запитання вікторини та взяли участь в літературних іграх. 

Для затишку та комфорту наших користувачів в бібліотеці є акваріум з рибками – така собі зона релаксу, яка справила неабияке враження  на дітей.

Маленькі читачі,  вперше завітали в українську світлицю «Брини струна душі моєї», яка діє при бібліотеці. Завідувач бібліотеки Барановська Р.В. розповіла та показала дітям предмети українського побуту, які використовували наші предки.

І нехай, це було тільки перше знайомство з бібліотекою, та екскурсія пройшла в теплій, дружній атмосфері і   не залишила жодну дитину байдужою.

Бібліотека №1

КЗ «Бібліотечна мережа

м. Вознесенська»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 30.05.2018 0 1 427
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно