альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Звітує дитячий творчий конкурс

17 січня в музеї Є. А. Кібріка підвели підсумки міського дитячого конкурсу «Палітра творчості», який проходив під патронатом міського голови Віталія Лукова.
На свято були запрошені учасники конкурсу, батьки та вчителі. Юних митців привітав очільник громади, який відзначив високий рівень дитячих робіт та побажав всім учасникам нових досягнень. Інструментальні ансамблі дитячої школи мистецтв подарували присутнім чарівну музику зимових свят (керівник Коломієць С.Є.).
Директор музею Валентина Ованесіян зазначила, що юні митці, використовуючи різні матеріали та техніки, виконали малюнки та вироби декоративно-прикладного мистецтва за темою «Зиму вітаємо, свято зустрічаємо». На конкурс було представлено 116 робіт 101 авторів, віком від 7 до 16 років.
До розкриття теми діти підійшли творчо: зобразили святкові вулиці Вознесенська і живописні мотиви зимової природи, дитячі зимові розваги та чудові зустрічі з казковими героями, розповіли про новорічні і різдвяні подарунки.
Членам журі довелося нелегко в оцінці робіт, бо кожна робота – це творче розкриття теми.
За результатами оцінювання журі нагороджені грамотами та призами:
за І місце - Деркаченко Валерія (ВДШМ, кер. Філіна Ю. С.), Колесніченко Дар’я (ВЦДЮТ, кер. Петрова В. М.), Шеулиця Єва (кер. Лисюк Л. Ю.), Горяча Вікторія (ВДШМ, кер. Кірєєва Л. Е.), Тищенко Дар’я (ВДШМ, кер. Філіна Ю. С.), Слободянюк Даніїл та Владислав (ЗОШ № 2), Киценко Ксенія (Вознесенська гімназія).
за ІІ місце - Гатенюк Єлизавета (ВДШМ, кер. Філіна Ю. С.), Жидченко Анастасія (ВДШМ, кер. Кірєєва Л. Е.), Саютіна Поліна (ВЦДЮТ, кер. Петрова В. М), Пальцев Михайло та Отраковська Владислава (Вознесенська гімназія), Лисюк Ангеліна та Жидкова Тетяна (ЗОШ № 3), Мачула Андрій та Мальченко Лілія (ВЦДЮТ, кер. Петрова В. М.), Мельниченко Марія та Анна (ВЦДЮТ, кер. Білоус О. В.), Воєділо Олександра (ЗОШ № 7), Сорохан Валерія та Михайленко Ірина (ВЦДЮТ, кер. Гриценко А. О.).
за Ш місце - Богунова Олена та Молдованова Аріна (ВЦДЮТ, кер. Петрова В. М.), Станіславчук Ірина, Думініка Анна та Пулінець Дар’я (ЗОШ № 3, кер. Лисюк Л. Ю.), Безпалько Микола (ЗОШ № 7), Алєксєєнко Діана (школа-інтернат «Обдарованість»), Мільченко Дар’я (Вознесенська гімназія), Вєсєлова Поліна (ЗОШ № 5), Загребельна Олександра (ЦДЮТ, кер. Гриценко А. О.).
За участь в конкурсі усі учасники отримали заохочувальні призи та квитки на безкоштовне відвідування Вознесенського художнього музею Є. А. Кібріка у 2020 році.
Виставка дитячих робіт «Зиму вітаємо, свято зустрічаємо» працює в музеї Є. А. Кібріка до 10 лютого 2020 року.

Оргкомітет конкурсу
скачать dle 12.0
Дата публікації: 20.01.2020 0 1 553
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно