альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Кольорове розмаїття поезії Олени Затулинської

Поезія Затулинської Олени Михайлівни, подобається нашим читачам. Її вірші вознесенці читають також на сторінках місцевої газети «Новини Вознесенська: День за днем». Кожну нову збірку авторка дарує нашій бібліотеці. У 2017 році Олена Затулинська подарувала три збірки поезій: «Небесный полет», «Безумный мир», «Королева фей». У 2018 році фонд нашої бібліотеки поповнився ще двома книгами: «Небесный полет» і «Не сотвори себе кумир». А нещодавно вийшла друком нова збірка повістей, розповідей та поезій «Цветные сны», яка також вже є в нашій бібліотеці, за що користувачі та працівники бібліотеки щиро дякують Олені Михайлівні.
Як і в попередніх збірках авторки, тематика творів широка: це й філософські роздуми, і буденні клопоти, й сокровенні мрії та надії. Думки, почуття, хвилювання ліричної героїні близькі читачам. Щирою мовою поетеса звертається до свого читача та залучає його до діалогу. Збірка читається так, як і була написана, на одному диханні.

Шановні вознесенці! Запрошуємо всіх завітати до бібліотеки №1 поринути в глибокий світ літературної краси й мудрості і доторкнутися до пишнот поетичного слова!

Бібліотека №1, центр місцевого краєзнавства
КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 11.10.2019 0 661
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно