альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Родинні зустрічі в дитячій бібліотеці

Канікули в розпалі і дні дітей проходять змістовно та цікаво в дитячій бібліотеці КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська».
6 липня, напередодні Дня родини в Україні в дитячій бібліотеці відбулися традиційні родинні зустрічі. На початку свята Сорока принесла присутнім телеграми-привітання від казкових героїв. Дорослі та діти разом пригадали прислів’я, присвячені батькам, сім’ї, родині. Нікого не залишила байдужим гра «Вгадай дитину!». Вікторина для ерудитів «Стежками рідного краю» виявила, що і батьки, і діти знають історію та сьогодення рідного міста, народні традиції та звичаї українців, пов’язані зі святом Івана Купали. Для того, щоб всі в родині були щасливі, насамперед потрібно, щоб всі були здорові, і за допомогою «Казкового лабіринту» сміливці, що взяли в ньому участь, привели присутніх до «Небезпечної скрині». А діти показали лялькову виставу, впродовж якої з’ясувалося, що не можна відкривати незнайомі предмети, речі тощо. Яке було приємне здивування, що в цій скрині Баба Яга та Чахлик залишили для дітей повітряні святкові кульки! Також діти підготували для батьків веселий танок під пісню «Хай завжди в небі сонце світить!», та усі разом присутні співали улюблену українцями пісню «Одна родина за столом!».
А поки діти пригощалися смаколиками, бібліотекарі ознайомили батьків із книжковою виставкою «Сім’я мій дім, мій оберіг», де представлені книги сучасних авторів з психології та сімейного виховання: Гресь А. «100 батьківських «ЧОМУ», «Розвиток емоційного інтелекту», Стенкової Н. «Книга про здоров’я дитини та спокій її батьків», Кравцової Г. «Дитина, і або кар’єра» та багато інших, що допоможуть краще пізнати своїх дітей та гармонізувати стосунки в родині.
Адміністрація дитячої бібліотеки
скачать dle 12.0
Дата публікації: 10.07.2019 0 724
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно